ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 211.1840.431 info@ballivasalos.com

Αγγλικά για Ενήλικες

 

Τα Αγγλικά αποτελούν την πιο δημοφιλή γλώσσα παγκοσμίως και σε μία κοινωνία πολύγλωσση και πολυπολιτισμική, τα Αγγλικά έχουν γίνει απαραίτητο προσόν για το σύγχρονο άνθρωπο. Είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα για να επικοινωνείς με ανθρώπους σε όλο το κόσμο αφού περίπου 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Αγγλικά. Το μεγαλύτερο μέρος των ιστοσελίδων στο Internet είναι στα Αγγλικά και όλα οι σημαντικές εκδηλώσεις παγκοσμίως γίνονται στα Αγγλικά. Τα περισσότερα πανεπιστημιακά μαθήματα γίνονται στα αγγλικά και όλες οι επιχειρήσεις παγκοσμίως συνεργάζονται και επιχειρούν πάνω στην κοινή πλατφόρμα της Αγγλικής Γλώσσας. Στα ταχύρυθμα τμήματα των σχολείων μας θα μπορέσεις να γράψεις, να μιλήσεις και να πάρεις πτυχίο στα Αγγλικά εύκολα και με λογική μελέτη

 Αγγλικά για Ενήλικες, Φοιτητές, Εργαζόμενους σε όλα τα επίπεδα

 Στα σχολεία Μπαλλή-Βασάλου, τα Αγγλικά διδάσκονται εδώ και 45 χρόνια μέσα από δοκιμασμένες και συνεχώς εξελισσόμενες εκπαιδευτικές μεθόδους με εγγυημένη 100% επιτυχία. Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Αγγλικής Φιλολογίας και το μάθημα γίνεται με στόχο να καλυφθούν όποια κενά ίσως υπάρχουν και να αρχίσεις να  μιλάς και να γράφεις την γλώσσα γρήγορα και με αυτοπεποίθηση.Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή 4-8 ατόμων σε ευέλικτο πρόγραμμα για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Τα σχολεία μας είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic English Council HEC, αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Cambridge, Πιστοποιημένο Κέντρο προετοιμασίας πανεπιστημίου Michigan, ESB Europalso, MSU & LRN. Το πρωροποριακό μας σύστημα μαζί με την πολύχρονη εμπειρία μας εγγυώνται την 100% επιτυχία των μαθητών μας σε όποιο πτυχίο επιλέξουν.

Επίπεδο Β1 σε 8-10 μήνες από αρχάριος.

Lower B2 σε 8 μήνες από επίπεδο Β1.

✓  Lower B2 σε 16 μήνες από αρχάριος.

Proficiency C2 σε 12 μήνες από επίπεδο B2 .

 

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΠΤΥΧΙΑ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αρχάριοι –Β1

 Tο πιστοποιητικό B1 PET δείχνει ότι ένας σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει και να επικοινωνήσει σε βασικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τα Αγγλικά με ευκολία στην καθημερινή γραπτή και προφορική επικοινωνία του.

Η εξέταση περιλαμβάνει:

  • Kατανόηση κειμένου – Reading
  • Έκθεση – Writing
  • Ακουστικό – Listening
  • Προφορικό – Speaking

 Στα σχολεία μας Β1 Preliminary είναι η εξέταση που μπορούν να δώσουν οι αρχάριοι σπουδαστές μετά από 8 μήνες μαθημάτων και με την απόκτηση πτυχίου ο σπουδαστής αποκτάει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

B2 Lower FCE -ECCE

Το Lower B2 αποτελεί το πρώτο βασικό σταθμό στην πορεία της εκμάθησης των Αγγλικών. Είναι το πιο δημοφιλές πτυχίο που αναγνωρίζεται από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η απόκτηση πτυχίου αποδεικνύει την ικανότητα του κατόχου να επικοινωνεί αποτελεσματικά, να κατανοεί και να γράφει με σαφήνεια κείμενα όπως επιστολές, γράμματα, αναφορές, ιστορίες κ.α.

Η εξέταση περιλαμβάνει:

Kατανόηση κειμένου – Reading
Έκθεση – Writing
Ακουστικό – Listening
Προφορικό – Speaking

Τα σχολεία μας είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic English Council HEC, αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Cambridge, Πιστοποιημένο Κέντρο προετοιμασίας πανεπιστημίου Michigan, ESB Europalso, MSU & LRN. Το πρωροποριακό μας σύστημα μαζί με την πολύχρονη εμπειρία μας εγγυώνται την 100% επιτυχία των μαθητών μας σε όποιο πτυχίο επιλέξουν.

C2 Proficiency CPE -ECPE

To C2 Proficiency είναι το ανώτερο πιστοποιητικό γνώσεων της Αγγλικής Γλώσσας και αναγνωρίζεται διεθνώς από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες. Το πτυχίο αποδεικνύει την άριστη γνώση της γλώσσας και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια για την κοινωνική και επαγγελματική ζωή ενός νέου ανθρώπου.

Η εξέταση περιλαμβάνει:

Kατανόηση κειμένου – Reading
Έκθεση – Writing
Ακουστικό – Listening
Προφορικό – Speaking

Το σχολείο μας είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic English Council HEC, αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Cambridge, Πιστοποιημένο Κέντρο προετοιμασίας πανεπιστημίου Michigan, ESB Europalso, MSU & LRN. Το πρωτοποριακό μας σύστημα μαζί με την πολύχρονη εμπειρία μας εγγυώνται την 100% επιτυχία των μαθητών μας σε όποιο πτυχίο επιλέξουν.

TOEIC

To TOEIC είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει με ακρίβεια το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Το TOEIC® αποτελεί αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Ελλάδα και διεθνώς και πιστοποιεί, ανάλογα με τη βαθμολογία που επιτυγχάνει ο εξεταζόμενος, τη μέτρια (Β1), καλή (Β2), πολύ καλή (C1/Γ1) και άριστη (C2/Γ2) γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Το TOEIC® αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (και μοριοδοτείται), από πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα για εισαγωγή σπουδαστών σε μεταπτυχιακά προγράμματα και από πολλά αγγλόφωνα Πανεπιστήμια για σπουδές στο εξωτερικό.

Διάρκεια / Ισχύς: Για πάντα.

TOEIC Εξετάσεις
Το TOEIC χωρίζεται σε δυο μέρη.

Το Listening (ακουστικό) με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Διαρκεί 45 λεπτά.

Το Reading με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής γραμματικής, λεξιλογίου & επεξεργασίας κειμένου. Διαρκεί 75 λεπτά.

Περιέχει ερωτήσεις γραμματικής, λεξιλογίου και κατανόησης κειμένου.

Ο διαγωνιζόμενος ΔΕΝ εξετάζεται ούτε προφορικά, ούτε στην έκθεση όπως γίνεται σε άλλες εξετάσεις που επίσης πιστοποιούν την καλή γνώση της Αγγλικής (LOWER) και την πολύ καλή γνώση της Αγγλικής (ADVANCE).

Οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα. Ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να επαναλάβει την εξέταση σε περίπτωση αποτυχίας, μια φορά τον μήνα. Επίσης μπορεί να επαναλάβει την εξέταση εφόσον το επίπεδο του στα Αγγλικά έχει βελτιωθεί και επιθυμεί να λάβει πιστοποίηση υψηλότερου επιπέδου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αίτηση τους, περίπου 2 εβδομάδες πριν.

Πόσο διαρκεί η προετοιμασία;

Η διάρκεια της προετοιμασίας ποικίλει, ανάλογα με τις γνώσεις σας στα Αγγλικά και το τι επίπεδο πιστοποίησης ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε.

IELTS

Το International English Language Testing System (IELTS) απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και σε ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων που αναζητούν εργασία εκτός Ελλάδας.  Το IELTS αποτελεί αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Ελλάδα και διεθνώς και πιστοποιεί, ανάλογα με τη βαθμολογία που επιτυγχάνει ο εξεταζόμενος, τη μέτρια (Β1), καλή (Β2), πολύ καλή (C1/Γ1) και άριστη (C2/Γ2) γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Το IELTS αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (και μοριοδοτείται), από πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα για εισαγωγή σπουδαστών σε μεταπτυχιακά προγράμματα και από πολλά αγγλόφωνα Πανεπιστήμια για σπουδές στο εξωτερικό.

Υπάρχουνν δύο τύποι IELTS:

IELTS Academic: Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο οπουδήποτε στον κόσμο ή να εργαστούν σε έναν οργανισμό στην Ελλάδα ή σε μία αγγλόφωνη χώρα.

IELTS General Training: Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε επίπεδο μικρότερο του προπτυχιακού ή να εργαστούν σε έναν οργανισμό στην Ελλάδα ή σε μία αγγλόφωνη χώρα ή να μεταναστεύσουν σε μία αγγλόφωνη χώρα.

ΙELTS Εξετάσεις
Διάρκεια: 2 ώρες και 45 λεπτά

Μορφή: Το τεστ περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες: Κατανόηση Προφορικού Λόγου (Listening), Κατανόηση Γραπτού Λόγου (Reading), Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Writing) και Παραγωγή Προφορικού Λόγου (Speaking).

Η εξέταση Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) διενεργείται την ίδια ημέρα με τις γραπτές εξετάσεις, την εβδομάδα πριν τις γραπτές εξετάσεις ή μία ημέρα μετά τις γραπτές εξετάσεις. Για τους υποψήφιους εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης (βάση της διεύθυνσης που έχει δηλωθεί) οι προφορικές εξετάσεις διενεργούνται την ίδια ημέρα με τις γραπτές εξετάσεις.

Κάθε πότε διεξάγονται οι εξετάσεις;

Η εξέταση πραγματοποιείται σχεδόν κάθε εβδομάδα εκτός από τον Αύγουστο. Οι ημερομηνίες ανακοινώνονται κάθε αρχή του έτους.

Πόσο διαρκεί η προετοιμασία;

Η διάρκεια της προετοιμασίας ποικίλει, ανάλογα με τις γνώσεις σας στα Αγγλικά και το τι επίπεδο πιστοποίησης ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε.