ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 211.1840.431 info@ballivasalos.com

Ισπανικά για Ενήλικες

Η Ισπανική Γλώσσα είναι από τις ευρύτερα ομιλούμενες γλώσσες, ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ότι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου καθώς και της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία και την παγκόσμια λογοτεχνία.

Στα σχολεία Μπαλλή-Βασάλου τα Ισπανικά διδάσκονται μέσα από δοκιμασμένες και συνεχώς εξελισσόμενες εκπαιδευτικές μεθόδους με εγγυημένη 100% επιτυχία. Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Ισπανικής Φιλολογίας και το μάθημα γίνεται με στόχο να καλυφθούν όποια κενά ίσως υπάρχουν και να αρχίσεις να μιλάς και να γράφεις την γλώσσα γρήγορα και με αυτοπεποίθηση.Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή 4-8 ατόμων σε ευέλικτο πρόγραμμα για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Συνεργαζόμαστε με το Instituto Cervantes  και Προετοιμαζόμαστε για τα πτυχία DELE  με 100% επιτυχία.

Επίπεδο Β1 σε 8-10 μήνες από αρχάριος.

✓  B2 σε 8 μήνες από επίπεδο Β1.

B2 σε 16 μήνες από αρχάριος.

C2 σε 12 μήνες από επίπεδο B2 .

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΠΤΥΧΙΑ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αρχάριοι Β1

 Μέσα σε διάστημα 8-10 μηνών , αποκτάς πλούσια γνώση της γραμματικής και του λεξιλογίου και μπορείς να δώσεις εξετάσεις για το επίπεδο Β1. Το πτυχίο DELE Β1 αποτελεί βασικό σταθμό στην πορεία της εκμάθησης των Ισπανικών. Πιστοποιεί ότι ο μαθητής κατανοεί τα βασικά σημεία του λόγου, αν χρησιμοποιείται κατανοητή επίσημη γλώσσα και αν πρόκειται για οικεία θέματα σχετικά με την εργασία, το σχολείο, τον ελεύθερο χρόνο κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιεί τη γλώσσα σε συνθήκες που προσφέρονται για τη χρήση της κατά τη διάρκεια ταξιδιών σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται αυτή η γλώσσα. Να διατυπώνει απλό και συνεκτικό λόγο για οικεία θέματα και προσωπικούς τομείς ενδιαφέροντος. Να περιγράφει εμπειρίες και γεγονότα, όνειρα, ελπίδες και στόχους, καθώς επίσης να αιτιολογεί και να εξηγεί σύντομα τα σχέδια και τις απόψεις του.

Β2

 Μέσα σε διάστημα 8 μηνών από επίπεδο Β1 ή 16 μηνών από επίπεδο αρχάριος γίνεσαι αυτόνομος χρήστης της Ισπανικής Γλώσσας. Το πτυχίο DELE B2 αποτελεί έναν υψηλό σταθμό στην πορεία της εκμάθησης των Ισπανικών. Το πτυχίο DELE Β2 πιστοποιεί ότι ο μαθητής  μπορεί να κατανοεί τα κύρια νοήματα σύνθετων κειμένων που πραγματεύονται συγκεκριμένα ή αφηρημένα θέματα και επιστημονικές συζητήσεις πάνω στο δικό του ειδικό τομέα. Συνεννοείται με ευχέρεια και αμεσότητα με άτομα που έχουν ως μητρική την Ισπανική γλώσσα, καθιστώντας τη συνομιλία μαζί τους φυσική και απρόσκοπτη και για τις δύο πλευρές. Μπορεί να διατυπώνει τις απόψεις του διεξοδικά και με σαφήνεια, να εξηγεί τη θέση του πάνω σε ένα επίκαιρο ζήτημα και να αναφέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα διαφόρων πιθανοτήτων.

Τα περισσότερα Ισπανικά πανεπιστήμια ζητάνε πτυχίο DELE B2 για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών.

C2

 Μέσα σε διάστημα 12 μηνών από επίπεδο Β1 γίνεσαι αυτάρκης χρήστης της Ισπανικής Γλώσσας. Το πτυχίο DELE C2 αποτελεί τον ανώτερο σταθμό στην πορεία της εκμάθησης των Ισπανικών. Ο μαθητής είναι σε θέση να κατανοεί χωρίς πρόβλημα οτιδήποτε διαβάζει ή ακούει. Μπορεί να συνοψίσει τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε γραπτές ή προφορικές πηγές, αναπαράγοντας τα επιχειρήματα και τις εκτιμήσεις που εμπεριέχονται σ’ αυτές. Μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα, με μεγάλη ευχέρεια και ακρίβεια και να αποσαφηνίζει ακόμη και τις λεπτές νοηματικές αποχρώσεις σύνθετων θεμάτων.