ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 211.1840.431 info@ballivasalos.com

Parli Italiano?

 Τα ιταλικά ομιλούνται από 150 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, ενώ είναι απαραίτητα για σπουδές στην Ιταλία. Τα ιταλικά πανεπιστήμια έχουν πολύ υψηλό επίπεδο και η επιλογή της σχολής είναι ελεύθερη στον κάθε σπουδαστή. Εδώ και  πολλά χρόνια, Έλληνες φοιτητές σπουδάζουν σε αυτά στα τμήματα της Ιατρικής, Φιλολογίας, Πολυτεχνείου, Οικονομικών κλπ. Το κόστος ζωής είναι στα επίπεδα της Ελλάδος και η απόσταση από την μητέρα Ελλάδα πολύ μικρή!

   Στα σχολεία Μπαλλή-Βασάλου, τα Ιταλικά διδάσκονται  μέσα από δοκιμασμένες και συνεχώς εξελισσόμενες εκπαιδευτικές μεθόδους με εγγυημένη 100% επιτυχία. Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Ιταλικής Φιλολογίας και το μάθημα γίνεται με στόχο να καλυφθούν όποια κενά ίσως υπάρχουν και να αρχίσεις να  μιλάς και να γράφεις την γλώσσα γρήγορα και με αυτοπεποίθηση. Τα τμήματα Ιταλικών είναι ολιγομελή 4-8 ατόμων, αυστηρά καθορισμένα για την ομοιογένεια τους, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων για όποιον σπουδαστή το επιθυμεί. Το πρόγραμμα μαθημάτων είναι ευέλικτο για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Προετοιμαζόμαστε για τα πτυχία Celi του Πανεπιστημίου της Perugia ενώ υπάρχει και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Ιταλικών.

Επίπεδο Β1 σε 8-10 μήνες από αρχάριος.

✓  B2 σε 8 μήνες από επίπεδο Β1.

B2 σε 16 μήνες από αρχάριος.

C2 σε 12 μήνες από επίπεδο B2 .

 

ΙΤΑΛΙΚΑ

ΠΤΥΧΙΑ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αρχάριοι Β1

 Μέσα σε διάστημα 8-10 μηνών μπορείς να φτάσεις στο επίπεδο Β1 και να δώσεις εξετάσεις  για το αντίστοιχο πτυχίο. Το πτυχίο Celi 2 πιστοποιεί το επίπεδο ικανοτήτων του μαθητή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας : ικανότητα κατανόησης και συμμετοχής σε συζητήσεις θεμάτων επικαιρότητας, γνώση αρκετού λεξιλογίου και βασικών γραμματικών γνώσεων, ικανότητα προφορικής και γραπτής παρουσίασης πληροφοριών και κειμένων.

Β2

 Μέσα σε διάστημα 8 μηνών από επίπεδο Β1 ή 16 μηνών από αρχάριος γίνεσαι πολύ καλό χρήστης της Ιταλικής Γλώσσας και μπορείς να δώσεις εξετάσεις για το επίπεδο Β2. Το πτυχίο Celi 3 αποτελεί βασικό σταθμό στην πορεία της εκμάθησης των Ιταλικών. Είναι το πιο δημοφιλές πτυχίο που αναγνωρίζεται από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η απόκτηση πτυχίου αποδεικνύει της ικανότητα του κατόχου να επικοινωνεί αποτελεσματικά και να γράφει με σαφήνεια για πληθώρα θεμάτων της καθημερινότητας

C2

 Μέσα σε διάστημα 12 μηνών από επίπεδο Β2 είσαι πλέον άριστος χρήστης της Ιταλικής Γλώσσας και μπορείς να δώσεις εξετάσεις για το επίπεδο C2. Το πτυχίο Celi 5 είναι το ανώτερο πιστοποιητικό γνώσεων της Ιταλικής Γλώσσας και αναγνωρίζεται διεθνώς από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες. Το πτυχίο αποδεικνύει την άριστη γνώση της γλώσσας και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια για την κοινωνική και επαγγελματική ζωή ενός νέου ανθρώπου.