ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 211.1840.431 info@ballivasalos.com

Liberté, égalité, fraternité Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα

 Γαλλία, η χώρα του ρομαντισμού, της ζωγραφικής, του πολιτισμού, της γευσιγνωσίας, των επιστημών, της μεγάλης αγροτικής και βιομηχανικής  παραγωγής , του φιλελληνισμού.  Τα Γαλλικά είναι η δεύτερη παγκοσμίως πιο διαδεδομένη γλώσσα μετά τα αγγλικά, η τρίτη γλώσσα στο internet και στον επιχειρηματικό κόσμο και ομιλείται και στις 5 ηπείρους από 274 εκατομμύρια ανθρώπους.

 Στα σχολεία Μπαλλή-Βασάλου προτείνουμε το παιδί να ξεκινήσει την εκμάθηση της δεύτερης ξένης γλώσσας όταν φοιτά στη Δ ή Ε Δημοτικού , ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει τις σπουδές του με την απόκτηση πτυχίου πριν το Λύκειο. Στα σχολεία μας , τα Γαλλικά διδάσκονται εδώ και 45 χρόνια μέσα από δοκιμασμένες και συνεχώς εξελισσόμενες εκπαιδευτικές μεθόδους με εγγυημένη 100% επιτυχία. Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Γαλλικής Φιλολογίας και το μάθημα γίνεται με στόχο ο μαθητής να αρχίσει να  μιλάει και να γράφει την γλώσσα γρήγορα και με αυτοπεποίθηση. Το παιδί δεν μαθαίνει μόνο να επικοινωνεί καλά στα Γαλλικά γραπτώς και προφορικώς αλλά έρχεται σε επαφή και με τη Γαλλική κουλτούρα και τον Γαλλικό πολιτισμό.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΠΑΛΛΗ-ΒΑΣΑΛΟΥ:

 Διαδραστικός πίνακας , Τα βιβλία ζωντανεύουν στην οθόνη μας.

 Game Based Learning, Μαθαίνουμε παίζοντας.

 Project Based Learning, Χρησιμοποιούμε τη γλώσσα σε εργασίες.

 Ηλεκτρονική εφημερίδα, Γινόμαστε reporter μιλώντας τη νέα μας γλώσσα.

 S. R. S. System , Επανάληψη μέσα από παιχνίδι γνώσεων.

 Θεατρικές παραστάσεις, Σκηνοθετούμε και παίζουμε μιλώντας τη νέα μας γλώσσα.

ΓΑΛΛΙΚΑ

ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ

Α1

 Το πτυχίο DELF A1 πιστοποιεί τις βασικές γνώσεις της γαλλικής γλώσσας οι οποίες καθιστούν δυνατή την απλή επικοινωνία σε οικείες και καθημερινές καταστάσεις. Η εξέταση περιλαμβάνει κατανόηση κειμένου, έκθεση, ακουστικό και προφορικό και διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά.

Α2

  To πτυχίο DELF A2 πιστοποιεί τις βασικές γνώσεις της γαλλικής γλώσσας μέσω επικοινωνίας με απλούς και συνηθισμένους διαλόγους, που προϋποθέτουν μία απλή συζήτηση σε οικεία και τρέχοντα θέματα. Η εξέταση περιλαμβάνει κατανόηση κειμένου, έκθεση, ακουστικό και προφορικό και διαρκεί 1 ώρα και 50 λεπτά

B1

 Το πτυχίο DELF/ SORBONNE B1 πιστοποιεί το επίπεδο ικανοτήτων του μαθητή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας : ικανότητα κατανόησης και συμμετοχής σε συζητήσεις θεμάτων επικαιρότητας, γνώση λεξιλογίου περίπου 2000 λέξεων και βασικών γραμματικών γνώσεων, ικανότητα προφορικής και γραπτής παρουσίασης πληροφοριών και κειμένων. Η εξέταση περιλαμβάνει κατανόηση κειμένου, έκθεση, ακουστικό και προφορικό και διαρκεί 2 ώρες.

B2

Το   DELF/ SORBONNE B2 αποτελεί βασικό σταθμό στην πορεία της εκμάθησης των Γαλλικών. Είναι το πιο δημοφιλές πτυχίο που αναγνωρίζεται από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η απόκτηση πτυχίου αποδεικνύει της ικανότητα του κατόχου να επικοινωνεί αποτελεσματικά και να γράφει με σαφήνεια για πληθώρα θεμάτων της καθημερινότητας. Η εξέταση περιλαμβάνει κατανόηση κειμένου, έκθεση, ακουστικό και προφορικό και διαρκεί 3 ώρες.

 

 

C1

 Tο πτυχίο DALF/ SORBONNE  C1  είναι ένα ανώτερο πιστοποιητικό γνώσεις της Γαλλικής Γλώσσας και αναγνωρίζεται διεθνώς από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες. Το πτυχίο αποδεικνύει την άριστη γνώση της γλώσσας και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια για την κοινωνική και επαγγελματική ζωή ενός νέου ανθρώπου. Η εξέταση περιλαμβάνει κατανόηση κειμένου, έκθεση, ακουστικό και προφορικό και διαρκεί 4 ώρες.

C2

 Tο πτυχίο DALF/ SORBONNE  C2  είναι το ανώτερο πιστοποιητικό γνώσεις της Γαλλικής Γλώσσας και αναγνωρίζεται διεθνώς από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες. Το πτυχίο αποδεικνύει την άριστη γνώση της γλώσσας και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια για την κοινωνική και επαγγελματική ζωή ενός νέου ανθρώπου. Η εξέταση περιλαμβάνει κατανόηση κειμένου, έκθεση, ακουστικό και προφορικό και διαρκεί 4 ώρες.