Μαθήματα Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Πρόγραμμα Σπουδών

Μέθοδος διδασκαλίας

Πτυχία συνεργασίες

Η Μάθηση δεν έχει ηλικία!!

 Σε μία κοινωνία πολύγλωσση και πολυπολιτισμική , οι ξένες γλώσσες έχουν γίνει απαραίτητο προσόν για το σύγχρονο άνθρωπο. Η επαγγελματική ανέλιξη όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να μάθει ένας σύγχρονος άνθρωπος μία νέα  ξένη γλώσσα. Η εκμάθηση μιας γλώσσας μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τη νοοτροπία των ανθρώπων, τα ήθη και τα έθιμα ενός τόπου καθώς και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας αφού γνωρίζοντας μια ξένη γλώσσα μπορείς να διαβάσεις βιβλία, εφημερίδες, ιστολόγια και να είσαι πιο σφαιρικά ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Μέσα από τα social media, οι αποστάσεις μεταξύ των λαών έχουν εκμηδενιστεί. Γνωρίζοντας μία επιπλέον ξένη γλώσσα, μπορείς να αποκτήσεις νέους φίλους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης καθώς μπορείς πλέον να επικοινωνείς μαζί τους και γιατί όχι να ταξιδέψεις στις χώρες τους. Τέλος, η εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας δίνει τη δυνατότητα στο σύγχρονο άνθρωπο να διευρύνει τις σπουδές του σε Πανεπιστήμια άλλων χωρών.

 Στα σχολεία Μπαλλή-Βασάλου πορευόμαστε εδώ και 45 χρόνια με τη φιλοσοφία ότι η μάθηση δεν έχει ηλικία και ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια για την εκμάθηση μίας ξένης Γλώσσας. Άλλωστε , εδώ και 45 χρόνια έχουμε 100% επιτυχία σε όλα τα πτυχία για μαθητές όλων των ηλικιών!!!

Με το Σύστημα, την Οργάνωση και την πολυετή εμπειρία των σχολείων μας πετυχαίνουμε:

 Εδώ ξεκινάς να μιλάς την Ξένη Γλώσσα από το πρώτο μάθημα

 Εδώ ξεκινάς να γράφεις την Ξένη Γλώσσα από το πρώτο μάθημα.

Lower B2 σε 16 μήνες από αρχάριος.

Lower B2 σε 8 μήνες από επίπεδο Β1.

Proficiency C2 σε 12 μήνες από επίπεδο B2 Lower.

TOEIC – IELTS από 2 έως 3 μήνες.

Είμαστε ιδρυτικό μέλος του Hellenic English Council (HEC): Αναγνωρισμένο Εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Cambridge  . Συνεργάτες της Hellenic American Union (HAU) εξεταστικό κέντρο του πανεπιστημίου Michigan. Αποτελούμε ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Φροντιστηριούχων Ξένων Γλωσσών Europalso. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα Ινστιτούτα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα , Institut français d’Athènes, Goethe , Isitituto Italiano Di Cultura, Instituto Cervantes.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ social media